Sfaturi care te vor ajuta să-ți faci locuința mai atractivă

   Vânzarea proprietății tale poate fi un lucru dificil, mai ales dacă este prima dată când faci asta și decizi să nu folosești o companie pentru a găsi cumpărător. Tocmai de aceea am întocmit o listă cât mai completă și compactă cu sfaturi esențiale care să te ajute să amenajezi rapid un apartament și să îi oferi un aer fresh.

    E necesar să faci câteva mici retușuri pentru face ca locuința ta să fie mai confortabilă și mai ordonată. Înainte să postezi anunțul pe rețelele de socializare sau pe site-uri dedicate activității de vânzare- cumpărare este important să te asiguri că totul este în ordine, mai ales dacă decizi să postezi și fotografii pentru că acelea sunt primele la care orice potențial cumpărător se va uita.


1. Asigură-te în primul rând că toate camere sunt cât mai curate posibil, ai grijă de asemenea să nu pară încărcate pentru ca va da senzația unui spațiu mai mic iar cumpărătorii să considere că nu au suficient loc pentru lucrurile personale.

2.Deschide ferestrele pentru a lumina locuința și pentru a aerisi. O cameră luminoasă și aerisită va da senzația unei atmosfere frumos decorată, spațioasă, curată și primitoare. E un truc care mereu da roade.

3. Amenajează bucătăria astfel încât să dea senzația de prospețime; poți așeza vaze cu flori, fructe în coșulețe colorate, poți folosi perdele fine și simpliste, dulapurile trebuie să arate foarte flexibil și perfect integrate în atmosferă, te poți folosi de asemenea de câteva pahare colorate pentru a spori sentimentul de prospețime.

4. Elimină orice obiect inutil din casă și din curte dacă este cazul. Dacă potențialii cumpărători văd atâtea lucruri inutile în toată casă vor avea senzația din nou că nu este suficient spațiu pentru ei.


5. Dacă locuința are grădină este esențial să fie curată, amenajată frumos și primitor, este obligatoriu ca tufișurile, pomii, iarba să fie tunse corespunzător astfel încât să dea aceea senzație de prospețime și armonie.

   Nu uita, nu este necesar neapărat să faci schimbări mari, să renovezi sau să cumperi mai multă mobilă mai ales dacă locuința este într-o stare bună iar mobila arată ireproșabil. Lucrurile mici pot face diferența în estetica oricărei case, important e să lucrezi unde este nevoie cu adevărat, încearcă să influențezi decizia cumpărătorului la nivel psihologic folosindu-te de senzații.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *