Ce faci dacă mobilierul nu încape în locul destinat?

 

Arata cu siguranță bine înainte, dar acum nu mai ești așa de sigur. Canapea pe care ai avut-o din liceu nu pare potrivită sufrageriei apartamentului tău nou, indiferent de câte ori o întorci. Sau, mai rău, dacă nu poți să scoți canapeaua pe ușă? Acum îți dai seama că probabil  ar fi trebuit să măsori toate locurile din casă înainte de mutare, este cam prea târziu acum.

1.Demontează mobilierul parțial.

Dacă există o modalitate de a deșuruba părțile proeminente, cum ar fi picioarele canapelei, aceasta ar avea mai multe șanse să intre pe ușă. Dezasamblarea se poate face, de obicei, destul de ușor prin deșurubarea acestora. Încearcă să eviți orice dezasamblare ulterioară, deoarece este posibil să nu poți asambla complet obiectul înapoi. Dacă nu ești sigur, poți suna la compania de unde ai cumpărat canapeaua și să întrebi.

2.Încearcă diferite puncte de intrare.

Deci, canapeaua nu intră pe ușă, acum căuta modalități alternative de a o muta. Apartamentul e la parter? Încearcă pe fereastră. Problemele unice necesită soluții unice. Poți încerca, de asemenea, ridicarea acesteia printr-un balcon. Încearcă totuși să eviți situațiile în care să folosești coridoare înguste sau scări abrupte.

3.Elimină obstacolele:

Dacă ai nevoie doar de puțin spațiu, scoate ușa din balamale pentru a obține cel puțin un cm. Vei fi capabil cu siguranță să pui ușa în balamale la loc. Poți elimina, de asemenea, părți ale balustrăzii dacă ai cu adevărat nevoie. Asigură-te că ai uneltele adecvate pentru a face acest lucru.

4.Cheamă ajutor:

Dacă nu te descurci ori pentru că nu mai ai idei, pentru că e prea grea canapeaua sau pentru ca nu ști cum să o dezmembrezi cel mai bine e să chemi ajutor.

De preferat bineînțeles ar fi să nu ajungi în situația în care să nu cunoști dimensiunile casei și să recurgi la soluții extreme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *