Cum alegi cea mai bună canapea?

Fiecare element de decor are un rol important în ansamblul decorului camerei și chiar al casei, de exemplu, poți gândi un decor fără să te gândești și la partea practică a pieselor? În principiu nu, pentru că primele elemente la care ne gândim în momentul în care ne decidem cu privire la design sunt elementele de strictă necesitate. Te poți gândi decorul casei tale fără să te gândești la o canapea? Probabil că nu.

Canapelele sunt fără doar și poate unul dintre elementele cele mai practice și estetice la noi în casă și tocmai de aceea trebuie să ne gândim cum am putea să le oferim o doză în plus de originalitate, de creativitate și nu în ultimul rând, de confort. Bineînțeles că prin alegerea potrivită vom pune în valoare întregul spațiu.

Dacă vrei să schimbi atmosfera din casa ta este posibil să te ajute canapeaua potrivită. O canapea care iese în evidență cu un design atractiv și îndrăzneț poate schimba povestea întregii camere. Poate transforma orice camera simplă, lipsită de culoare într-una reușită, însă această trebuie neapărat să poată fi integrată și să fie integrată corect pentru că dacă este nepotrivită estetic- din punct de vedere al culorii, texturii, nu este poziționată corect – este prea mare sau prea mică, rezultatul să nu fie cel mai bun ci din contră, camera să pară încărcată și să nu inspire aerul elegant pe care îl cauți. 

Mai mult decât atât, pe lângă designul pe care îl alegi pentru canapeaua ta, trebuie să nu neglijezi factorul de confort, deoarece acesta va fi locul unde te vei relaxa după muncă sau vei sta să bei o cafea dimineața înainte de a merge la serviciu sau este locul unde te vei aduna cu prietenii să vă uitați la un meci sau să jucați jocuri de societate.

În cazul în care optezi pentru o canapea creativă, te asiguri că va fi mereu un subiect plăcut de discuție între tine și prietenii tai, iar camera de zi va impresiona de fiecare data prin dinamism și prin aerul creativ și original pe care îl inspiră tuturor.

Nu încerca să te gândești prea mult ce alegere să faci. Fii trendsetter! Nu te limita! Lasă-ți imaginația să facă alegerile pentru tine și gândește-te cât de plăcut este să ai o asemenea piesă inedita de mobilier chiar în sufrageria ta. În felul acesta este recomandat să alegi orice element de decor pentru că întotdeauna imaginația ta se va materializa în ceea ce își dorești și te reprezintă.

Dacă nu găsești la magazinele obișnuite de mobile o piesă pe gustul tău, încearcă să schițezi tu un design care să fie pe gustul tău și să reflecte tușa ta personală. Poți merge cu schița la o persoană sau companie care activează în domeniu, sau poți cumpăra o canapea simplă pe care sa o poți accesoriza în modul dorit de tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *