Cum să îți vinzi apartamentul?

Într-o situație de declin al prețului pe piața imobiliară unde oferta depășește cererea, poți vinde mai rapid o casă prin scăderea prețului. Dar există și alte modalități de a face imobilul atât de atractiv încât să nu fie necesară scaderea prețului

1. Diferențiază-te de vecini

Pentru a atrage atenția și pentru a-ți face casa mai interesantă, ia în considerare personalizarea, reamenajarea spațiului, schimbarea ferestrelor cu unele de înaltă calitate sau montarea unui acoperiș nou spre exemplu. Aceste modificări ajută la îmbunătățirea esteticii casei și în același timp adăugă valoare. Îmbunătățirile ar trebui să fie practice iar culorile și modelele folosite să poată fi pe placul a mai multor tipuri de persoane. În plus, acestea ar trebui să completeze casa, de exemplu, construirea unei sau a unei piscine în aer liber.

2. Asigură-te că este curat

Este obligatorul să elimini din locuință orice poate însemna aglomerație înainte de a le arăta cumpărătorilor potențiali, deoarece cumpărătorii trebuie să simtă că au suficient spațiu pentru a se simți confortabil. Acest lucru ar putea include chiar și înlăturarea unor piese de mobilier pentru a face camerele să pară mai mari. Poți chiar să ceri ajutorului unei persoane specializate pentru a te ajuta să utilizezi mai bine spațiul

3. Redactează oferta cât mai atractiv Un alt mod de a face proprietatea și mai atractivă pentru cumpărători este de a scoate în evidență aspectele bune și foarte bune. De exemplu, vânzătorii care se oferă să plătească costurile cauzate de vânzare sau ultimele cheltuieli din luna în curs, aceștia vor primi mai multă atenție din partea cumpărătorilor. Într-o piață aflată în scădere, cumpărătorii caută o ofertă cât mai convenabilă, așa că fă tot posibilul să-i faci să simtă că o primesc.

4. Îmbunătățește casa și în exterior

Primul lucru pe care un cumpărător îl vede este aspectul exterior al unei case și mediul cartierului din care face parte. Încercă să te asiguri că pereții exteriori au un strat proaspăt de vopsea și că tufișurile și gazonul sunt proaspăt tunse pentru că în domeniul imobiliar aparențele fac diferența. Ce modalitate este mai bună de a atrage cumpărători decât să îți faci locuința să arate ireproșabil chiar de la prima vedere?

5.  Ai grijă și de aspectele tehnice

Estetica este importantă, dar este important ca ușile, aparatele electrice și sanitare să fie în conformitate cu regulile de construcție actuale și în stare perfectă de funcționare. Din nou, ideea este de a face ca locuința să arate în cea mai bună stare și din punct de vedere tehnic și din punct de vedere estetic, potențialii cumpărători trebuie să aibă senzația că se pot muta oricând și că investiția este una rentabilă.

6.  Arată-le că prețul este corect

Indiferent de cât de bine renovezi casa, felul în care arată și cât de practic este amenajată este important să alegi prețul proprietății în mod corespunzător. Consultă un agent imobiliar local, caută online case din cartierul tău sau case cu caracteristici asemănătoare pentru a vedea care este valoarea și cât este dispus un client să plătească pentru că prețul în sine trebuie să fie rezultatul celor 2 coordonate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *